Další místa

Hobitín

Naše novinka - Hobitín, nabízí neobvyklé ubytování v podzemní stavbě, na které nezapomenete.

Borek

Nabízíme Vám ubytování ve srubu v lese u Boreckých skal a pobyt v přírodě, v krásném prostředí na dohled od hradu Trosky. 

Bukovina

Zrekonstruovaná chalupa z roku 1870, s pískovcovými zdmi, přímo na pokraji lesa. Na zahradě je k dispozici ohniště, houpačky, pískoviště, lavičky atd. Nedaleko jsou Dolánky, kde je možné se koupat v řece Jizeře. 

Vítejte

Sruby Podspálov

Vítáme Vás na stránkách Sruby Podspálov

Nabízíme Vám ubytování ve srubech a pobyt v přírodě, v krásném prostředí Krkonošského podhůří (Železnobrodská vrchovina), na okraji Českého ráje. Sruby jsou v bezprostřední blízkosti soutoku řeky Jizery a Kamenice, kde můžete navštívit nepřeberné množství zajímavých míst. Sruby jsou jednoduše a rychle dostupné z Prahy autem (100 km, 1 hod), ale i vlakem (zastávka 300 m). U zastávky vlaku se nachází také restaurace a půjčovna lodí.

Tea

Sruby byly postaveny v letech 1940 a 1942 německou obsluhou malé vodní elektrárny Spálov. Téměř vše z původní dřevěné konstrukce zůstalo v původním stavu, vč. některého vybavení (původní patrové postele). Mnoho let fungovaly sruby jako rekreační zařízení společnosti ČEZ. Areál jsme převzali v zanedbaném stavu, protože poslední roky nebyl využíván. Bylo nutné vybudovat pěšinky, zábradlí, opravit některé sruby a střechy a především zlikvidovat smetiště, které bylo v podstatě všude :( Nyní nadále vše opravujeme, vylepšujeme a postupně nahrazujeme některé nevhodné vybavení, které bylo do srubů necitlivě umístěno v rámci rekonstrukce během 90 let. Naším cílem je však udržet původního ducha srubů. Zároveň ale chceme poskytnout hostům pohodlný pobyt, proto jsou sruby plně vybaveny vším, co je k tomu třeba (čisté postele a povlečení vč. lůžkovin, kompletní vybavení kuchyně vč. talířů, příborů skleniček atp.).

Sruby Podspálov

Nabízíme Vám ubytování ve srubech a pobyt v přírodě,
v krásném prostředí Krkonošského podhůří (Železnobrodská vrchovina). 

Zavolejte nám

+420 606 688 038
+420 777 752 533

Napište nám